Egy napig lesz moziban a Kispál-film

2010. november 05. 08:55

Egyetlen napon, november 24-én nézhetjük meg a Kispál és a Borz búcsúkoncertjén felvett Napozz Holddal című filmjét. A jegy ára egységesen 3000 forint lesz, melyhez a rajongók a film dupla DVD-változatát is megkapják.

2010. november 05. 08:55

Öt fővárosi és húsz vidéki helyszínen fogják vetíteni november 24-en 19 órakor a Napozz a Holddal című filmet. Csütörtöktől már lehet jegyet venni az érintett mozikban, áruk egységesen 3000 forint lesz. Donáth Péter forgalmazó elmondta: „Három-ötezer nézőre számítunk, a férőhelyek száma korlátozott. Minden vásárló a film dupla DVD-változatát is megkapja a jegyéhez”. A produkció az art mozikkal fogott össze, és a közösségi fórumokat, a Facebookot, a twittert használják a reklámra. A vetítés előtt a Kispál és a Borz tagjai a központi helyszínről, a fővárosi West Balkánból élőben jelentkeznek be, melyet online is fognak közvetíteni.

A búcsúkoncert hanganyaga és a dupla DVD még karácsony előtt a boltokba kerül. Utóbbin a film mellett lett nyolc plusz szám a koncertről, kimaradt jelenetek, werkfilm, valamint egy 40 perces beszélgetés a zenekarral. A DVD-n folyamatosan választható négy kép közül a kameraállás, a Forradalmár című dalhoz pedig osztott megoldással mind a 16 kép hozzá van adva. A film bemutatja a búcsút megelőző egy hónapot. Merényi Dávid rendező elmondta: „Júliusban kezdtünk forgatni, és a végére összesen 156 óra nyersanyag lett. Olyan mozit akartam, amely méltó egy kultikus zenekar 23 éves pályafutásához”.

Összesen 4 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
atila68
2010. november 05. 16:39
Egyetlen napig, ahm... Tisztelt menedzsment, a "torrent" szó mond valamit önöknek?
Transzilva
2010. november 05. 14:54
Borz nem Bors
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!