Polanski tarolt Tallinban

2010. december 06. 10:17

Kiosztották az Európai Filmakadémia díjait szombaton. Roman Polanski Szellemíró című politikai krimije kapta a legjobb filmért, rendezésért, forgatókönyvért, filmzenéért járó elismerést, ráadásul a főszereplő Ewan McGregor lett a legjobb férfi színész.

2010. december 06. 10:17

Az észt fővárosban tartott gálán Roman Polanski legújabb filmje nyerte el a fontosabb díjakat. A rendező videoüzenetben mondott köszönetet a szereplőknek és a stábnak. A Robert Harris bestsellere alapján Németországban forgatott Szellemíró a legjobb rendezés mellett a legjobb filmnek, filmzenének, forgatókönyvnek és díszletnek járó díjakat is bezsebelte.

A legjobb operatőrnek szóló kitüntetést Giora Bejach kapta a Samuel Maoz rendezte Lebanon (Libanon) című izraeli-francia-német háborús dráma felvételeiért. A legjobb színész Ewan McGregor, a legjobb színésznő pedig Sylvie Testud lett. Az életműdíjat Bruno Ganz vehette át a gálán.

Összesen 7 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Dr. Kotász
2010. december 07. 19:07
Szerencséjére nem egy szicíliai család gyermekét becstelenítette meg.A lengyelek szégyene !
habarcs123
2010. december 07. 18:59
Ezt a patkány,pedofil férget,agyon kéne verni egy karóval,mint egy rühös kutyát!!!
MOPO3OB
2010. december 06. 21:13
Szóval ha katolikus papol állítólag évtizedekkel ezelőtt szexuálisan zaklattak gyerekeket és ezekre egyedüli bizonyítékként ködös tanúvallomások szolgálnak, akkor: Fúj fúj Katolikus Egyház! Ha a pedofil zsidó Polanski kábítószert ad egy 13 éves lánynak majd seggbe dugja és elmenekül a igazságszolgáltatás elől akkor az fafejű jogászok okoskodása, és szegény üldözött Polanski sztárként parádézhat azóta is az Amerikánál is liberálisabb Európába. Értem!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!