Magyar filmek Kaliforniában

2011. január 05. 08:43

Hajdu Szabolcs Oscar-díjra nevezett Bibliothéque Pascalja, valamint Fliegauf Benedek első angol nyelvű munkája, a Womb is ott lesz a Palm Springs-i Nemzetközi Filmfesztivál programjában. a csütörtökön kezdődő kaliforniai eseményen 68 ország csaknem 200 alkotását tűzik műsorra - közölte a Magyar Filmunió.

2011. január 05. 08:43

A Palm Springs-i Nemzetközi Filmfesztivál programjában 68 ország csaknem 200 alkotását tűzik műsorra. Kaliforniában az év első fontos amerikai filmfesztiválján a legjobb külföldi film Oscar-díjára nevezett alkotásokból is szemezgettek, így Hajdu Szabolcs filmje, a Bibliothéque Pascal is bemutatkozik.

A 22. Palm Springs-i seregszemlén Fliegauf Benedek első angol nyelvű, német-francia-magyar koprodukcióban készült filmje, a Womb (Anyaméh) is látható lesz. Az Eva Green és Matt Smith főszereplésével készült alkotás a kaliforniai fesztivál World Cinema Now című válogatásában lesz látható. Mindkét magyar rendező filmje a Magyar Mozgókép Közalapítvány támogatásával készült.

Összesen 0 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!