Magyar rövidfilm a Berlinalén

2011. január 17. 14:52

A berlini filmfesztivál rövidfilmes versenyének 25 résztvevője között szerepel a Színház- és Filmművészeti Egyetem hallgatójának, Kárpáti György Mórnak az Erdő című rövidfilmje is.

2011. január 17. 14:52

A Berlinale rövidfilmes szekciójába került 25 alkotás között van a Színház- és Filmművészeti Egyetem hallgatójának, Kárpáti György Mórnak az Erdő című rövidfilmje is. A 12 perces fekete-fehér alkotás egy srácról szól, akinek megváltozik az élete, amikor a közeli erdőben gyilkosság történik. A filmben szerepel Egger Géza, Kőszegi Mária, Fritz Attila, László Attila és Muhi Zsófia.

Kárpáti olyan nevekkel szállhat ringbe, mint az Oldboy rendezője, Park Chan-wook és fivére, akik iPhone-nak készítettek filmet, vagy Spike Jonze, aki pedig Scenes From The Suburbs címmel az Arcade Fire The Suburbs című számához készített korábbi videoklipjének 28 percesre bővített verziójával indul.

Összesen 0 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!