Michael Caine

2011. január 10. 13:51

Kevés akkora színészóriás járkál közöttünk, mint a 77 esztendős Michael Caine. 2000-ben II. Erzsébet királynő lovaggá ütötte, most pedig a legnagyobb francia kulturális kitüntetésben részesült.

2011. január 10. 13:51

Michael Caine jellegzetes hanghordozását és összetéveszthetetlen brit stílusát olyan klasszikusokból ismerhetjük, mint a Get Carter, a Hannah és nővérei, A sas leszállt vagy az Alfie. Caine a mai napig aktív, legutóbb az Eredetben, vagy a Batman-filmekben láthattuk. A munkáspártiból kemény konzervatívvá vált művész ötvenéves pályafutása alatt több mint 100 filmben szerepelt, a múlt héten pedig Frederic Mitterrand francia kulturális miniszter nevezte ki Művészetek Parancsnokává. „A leghasznosabb színészi tanácsot John Wayne haveromtól kaptam. Beszélj lassan, mélyen, és ne mondj túl sokat” - osztja meg tippjét Caine. Neki bevált...

Összesen 1 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
drieno
2011. január 11. 10:54
tényleg a egyik legnagyobb, bármit kap, megszolgálta!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!