Nemo kapitány 3D

2011. január 04. 12:57

David Fincher következő dobása a 20,000 Leagues Under the Sea: Captain Nemo című kalandfilm lesz. A Hetedik, a Harcosok klubja, és a Közösségi háló rendezője egy Arthur C. Clarke-klasszikus, a Randevú a Rámával filmre viteléről is tárgyal, melynek főszerepét Morgan Freemannek szánja.

2011. január 04. 12:57

A Movieweb információi szerint David Fincher következő filmje a 20,000 Leagues Under the Sea: Captain Nemo című kalandfilm 3D-s verziója lesz. Jules Verne népszerű regényének legújabb feldolgozását 2012-ben tervezik bemutatni a Buena Vista stúdió szárnyai alatt. A szereplőkről egyelőre nincs hír.

A Közösségi háló rendezőjének másik nagy projektje Arthur C. Clarke sci-fi író és természettudós Randevú a Rámával című regényének filmváltozata - Magyarországon ez a könyv 1981-ben, a Kozmosz sorozatban jelent meg. Fincher a főszerepet a Hetedikben is remekelő Morgan Freemannek szánja, és olyan mozit szeretne, amely után „a srácok nem akciófigurákért mennek majd a játékboltba, hanem teleszkópért.”

Összesen 1 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
asimov
2011. január 05. 14:34
A rámaiak vezérelve a triplicitás!! A Rámát biztosan megnézem.A könyv nagyon tetszett!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!