Megmentené az artmozikat az LMP

2011. február 22. 17:21

Hol fogják ezentúl bemutatni a nemzetközi díjakat nyert kiváló magyar filmeket, amiket a plázamozik nem fogadnak be? - kérdezi a párt.

2011. február 22. 17:21

„A művészmozi-hálózat hungarikum. Az artmozik megszüntetése katasztrofális csapást mérne Budapest és a vidéki nagyvárosok kulturális életére, a hazai filmkultúrára és a filmes szakmára. Hol fogják ezentúl bemutatni a nemzetközi díjakat nyert kiváló magyar filmeket, amiket a plázamozik nem fogadnak be? Az artmozik találkozóhelyek is, kulturális központok, közösségi helyek, amik egyedülálló kulturális értéket képeznek Magyarországon. Megszűnésük végleges és visszafordíthatatlan rombolást jelentene” - írja a Lehet Más a Politika a YouTube-on.

Összesen 14 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
alma555
2011. február 23. 13:35
"Ja az urbánus fosadék megint csak a saját kult igényeit akarja kielégíteni erre adjon már az állam pár száz millát mi ? a pesti zsidaj csípja ám az art mozizást" Nem a kultúrára van szüksége valójában, hanem az erre juttatott állami pénzre. Egy csomóan közülük ebből éltek. Mentse meg őket pl. a Soros alapítvány, a Kurt Lewin alapítvány vagy a többi hasonló... :DD
felfújta a szél
2011. február 22. 23:50
Mentse meg, ki akadályozza ebben? Megveheti, és azt játszik benne amit akar Persze ez csak vicc volt, ők ugyanúgy nem raknak egy kanyi vasat se a közösbe a sajátból, mint az elődpártjuk, fordítva áramlik a lé
marko11
2011. február 22. 19:10
Budapest Demszky 20 éve után Európa egyik legkoszosabb, legócskább nagyvárosa. Az art-mozik a kevés jó budapesti dolgok közé tartoznak. De nem várom el, hogy támogassák. Ma már ugyanis nem csak a kultúra magánügy, hanem pl. a fagyhalál is! (A szegény gazdagok is nélkülözni kényszerülnek: elmarad(t) az Operabál. Hiába lobbizott mellette a Népszava.)
sky.net
2011. február 22. 17:50
basszák fel a netre ,,, tegyék elérhetővé ... vetítse a köztévé a díjnyeretes filmeket ... mérnem azért lobbyztok idióták:??????? hogy az egész országhoz eljusson . 2 millió pestiből tán 2-300 ezernek van art mozi igénye???????????? ...ki nem szarja le ? ROHADÉKOK
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!