Megvannak az év legrosszabb filmjei!

2011. február 27. 12:00

Az Utolsó Léghajlító és a Szex és New York 2. versenyt futottak az év legrosszabb filmjének kétes díjaiért - írja az Index. Az Utolsó léghajlító nyert az idén először kiosztott az Év legrosszabb 3D-filmje kategóriában is.

2011. február 27. 12:00

Az Oscar-gála előtt egy nappal kiosztott Arany Málnán az Utolsó léghajlító című fantasy és a Szex és New York második része tarolt. Az idei év nagy vesztese az Utolsó léghajlító, a Nickelodeon-képregényből készült fantasy az év legrosszabb alkotása lett, M. Night Shyamalan megkapta a legrosszabb rendezőnek járó díjat, és Jackson Rathbone pedig a legrosszabb mellékszereplőnek járó Arany Málánt érdemelte ki Sokka megformálásért. Az Utolsó léghajlító nyert az idén először kiosztott az Év legrosszabb 3D-filmje kategóriában is.

A Szex és New York 2. nem csak a legrosszabb folytatásnak járó díjat kapta meg, de a legrosszabb női főszereplőt illető Arany Málnát is. A film mind a négy főszereplőjét díjazták, Sarah Jessica Parker, Kim Cattrall, Cynthia Nixon és Kristen Davis megosztva lett a legpocsékabb. A Szex és New York kapta a legrosszabb filmes párosnak vagy társaságnak járó díjat is.

A legrosszabb férfi főszereplő Ashton Kutcher lett. A legrosszabb női mellékszereplő díját pedig Jessica Alba kapta egész éves teljesítményéért.

Összesen 0 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!