Crystal visszatérne Oscarhoz

2011. március 19. 12:47

Ha kissé felfrissülne a ceremónia, Billy Crystal szívesen vállalná ismét az Oscar-gála házigazdájának szerepét. A komikus eddig nyolc alkalommal volt a díjátadó házigazdája.

2011. március 19. 12:47

Billy Crystal, aki korábban nyolc alkalommal vezette az Oscar-gálát az AP hírügynökségnek elmondta: azért kezdte fontolgatni visszatérését, mert az Amerikai Filmakadémia legutóbbi díjkiosztóján meleg szeretettel fogadta a közönség. „Úgy vélem, a show-nak meg kell változnia. Túl sok a díj, fel kell frissülnie a műsornak, és ha ennek része lehetnék, az nagyszerű lenne” - mondta.

Szombaton a színész régi barátjával, Muhammad Alival együtt vezeti majd a bokszlegenda által létrehozott Parkinson Központ éves adománygyűjtő rendezvényét Phoenixben. Az idei Oscar-gála nagy csalódás volt a szervezőknek, és az átadást közvetítő ABC-nek is: az Anne Hathaway és James Franco vezette esemény idén csak 37,6 millió embert érdekelt, míg egy évvel korábban még 40 milliós volt a nézettség.

Összesen 3 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
cutcopy
2011. március 19. 16:13
Évi egy nap meló a biztos megélhetésért.. el is hiszem..)
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!