Budapest Fringe

2011. április 01. 12:14

A Budapesti Tavaszi Fesztivál három napos, ingyenes fesztiválját, a Fringe Fesztivált idén hatodik alkalommal rendezik meg a Pesti Broadwayn, a Nagymező utca és környékének színházaiban, koncerthelyein, klubjaiban.

2011. április 01. 12:14

Kezdődik a Budapest Fringe, melyet idén hatodik alkalommal rendeznek meg a Pesti Broadwayn, a Nagymező utca és környékének színházaiban, koncerthelyein, klubjaiban. A Fringe a világ legnagyobb és legismertebb művészeti fesztiválja, története egészen 1947-ig vezethető vissza. Az Edinburgh-i Nemzetközi Fesztiválon ekkor a hivatalos programon kívül felbukkant a városban nyolc csoport, hat skót és két angol kompánia, akik teljesen hívatlanul színházi előadásokkal szórakoztatták a közönséget.

A fesztivál támogatja a résztvevők kreativitásának szabadságát, és ezzel igyekszik biztosítani a széleskörű és változatos programkínálatot. A hétvégi programok ingyenesek.


Minden, ami már nem fért a hálóba meg a pudingba - kövess minket Twitteren!

Összesen 0 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!