Magyarországra jöhet Marilyn

2011. május 27. 12:06

Szegeden és Budapesten is bemutathatják azt a Marilyn Monroe hagyatékának egyedi darabjait felvonultató kiállítást, melyet egy német székhelyű cég szervez.

2011. május 27. 12:06

A Németországban bejegyzett Kontakt kiadó kiállítás-sorozatot rendez Marilyn Monreo halálának 50. évfordulója alkalmából, melynek keretében a színésznő hagyatékának egyes darabjait is kiállítják. A sorozat egyik állomása Budapest lehet, de a kiállítás a szegedi Reök-palotában is bemutatásra kerülne.

„Magyarországi partnereinkkel elkezdtük a tárgyalásokat a kiállítás részleteinek kidolgozására” - magyarázta Ildiko Kühn menedzser. „Nagyon örülünk, hogy lehetőségünk lesz éppen a jubileum évében a magyarországi közönségnek felkínálni ezt a rendkívüli, mintegy 500 darabos gyűjteményt. Természetesen a tárlat Magyarországon bemutatásra szánt részét a jubileumot követő esztendőben, 2013-ban is szívesen itt tartjuk és elvisszük más városokba is, az ezzel kapcsolatos megbeszélések folyamatosan napirenden vannak” - tette hozzá.

Az 1962-ben 36 évesen elhunyt Marilyn hagyatékának darabjait 1999-től öt aukció során árverezték el, így a tárgyak jó része különböző tulajdonos birtokában van.

Összesen 3 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
barom segédmunkás
2011. május 30. 08:13
Marlene és Marilyn, számomra két felülmúlhatatlan női idol, már-már nem is közönséges földi kategória képviselői.
civilina
2011. május 28. 10:01
Egy biztos: a világ nem volt közömbös iránta! Tehetség nélkül nem tudta volna elérni.
tevevanegypupu
2011. május 28. 07:16
A vilag egyik legbajosabb, legokosabb es legszerencsetlenebb tehetseges szinesznoje volt. Nagyon szeretem.(:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!