Zombik lepik el Kőbányát

2011. szeptember 26. 09:55

Brad Pitt hamarosan újra hazánkba érkezik. A színész október elejétől új, zombiháborúról szóló filmjét, a World War Z-t forgatja nálunk, melyen több ezer magyar statiszta is részt vesz majd.

2011. szeptember 26. 09:55

Egy volt konzervgyár területén forgatja Brad Pitt október elejétől új, zombiháborúról szóló filmjét, a World War Z-t Kőbányán. A díszletek már állnak a helyszínen és szigorú biztonsági intézkedések között készülnek a stáb érkezésére. Pitt állítólag összesen hét napot lesz a helyszínen, de a gyárban egész hónapban forgatnak majd.

Több ezer statisztát válogattak ki a zombik szerepére augusztus végén, ők október 5-től kezdenek el dolgozni a forgatáson. A színész szombat éjszaka még Londonban vette fel a zombifilm néhány jelenetét, egyelőre nem tudni, hogy pontosan mikor érkezik Budapestre Angelina Jolie-val és gyerekeivel.

Összesen 7 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
picur3ka
2011. szeptember 26. 19:53
Ezek csak munkasok este. Ha valami scary moviet akar csinalni, ettol jobbat kell kitalalni.
Soma
2011. szeptember 26. 11:30
Lehet csodálni a celeb-gyerekeket!
kardosdoktor
2011. szeptember 26. 11:27
Adjatok már a zombik kezébe Kőbányait! Világos????????? :)
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!