Bardem lesz Bond új ellensége

2011. október 12. 13:29

Javier Bardem spanyol színész megerősítette, ő lesz a főgonosz a legújabb James Bond-filmben. Daniel Craig mellett visszatér M szerepében Judy Dench, és feltűnik majd Ralph Fiennes is, míg az aktuális Bond-lánynak Bérénice Marlohe-t választották.

2011. október 12. 13:29

Javier Bardem lesz az új James Bond-film főgonosza. Az Oscar-díjas spanyol színész az ABC-nek elmondta, nagyon lelkes, hogy részese lehet a legendás ügynökről szóló sorozatnak: „A szüleim mindig elvittek, hogy megnézzük a filmeket, az összeset láttam” - idézte fel Bond-emlékeit Bardem.

 
Karakteréről részleteket még nem árulhatott el, de az már biztos, hogy partnerei közt a Bondot harmadszor eljátszó Daniel Craig mellett ott lesz az M szerepében visszatérő Judy Dench, és feltűnik majd Ralph Fiennes is, míg az aktuális Bond-lánynak Bérénice Marlohe-t választották. A Bond 23-ként emlegetett filmet Sam Mendes rendezi, a forgatás fő helyszíne pedig India lesz, de szó van törökországi és skóciai jelenetekről is.
 
A bemutató dátuma az Egyesült Királyságban 2012. október 26., míg az Egyesült Államokban november 9., és mivel néhány napja lefoglaltak tizenöt domainnevet, köztük a jamesbond-skyfall.com-ot és a skyfallthemovie.comot is, valószínűsíthető, hogy Skyfall lesz a film címe.

Összesen 4 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Combi
2011. október 14. 13:41
Remélem ebben is olyan lesz mint a Nem vénnek való vidékben.
tevevanegypupu
2011. október 14. 07:29
Tetszik nekem a pasas es kesz, tokmindegy homo vagy hetero vagyok-e.
tevevanegypupu
2011. október 13. 12:11
Jujj..kenytelen leszek a gonosz oldalara allni.(:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!