Billy Crystal lesz az Oscar házigazdája

2011. november 11. 10:27

A visszalépett producer, Brett Ratner helyét Brian Grazer veszi át az Oscar-gála stábjában, Eddie Murphy helyett pedig Billy Crystal tér vissza a műsor házigazdájaként - kilencedszerre.

2011. november 11. 10:27

Brett Ratner botrányos nyilatkozatai miatt mondott le önként az idei Oscar-gála produceri tisztségéről, az általa házigazdának felkért Eddie Murphy pedig szolidaritásból követte őt. Ratner helyét Brian Grazer veszi át, Murphy helyett pedig Billy Crystal tér vissza, hogy kilencedik alkalommal is levezényelje a milliók által követett élő műsort.

Grazert 2002-ben már díjazták a szoborral az Egy csodálatos elme című filmért. A producer alkalmazását már hivatalos nyilatkozatokkal is megerősítette mindkét fél, míg Crystal a Twitteren jelentette be, hogy ő lesz a műsorvezető - az Akadémia pedig retweetelte saját oldalán az üzenetet: „Én csinálom az Oscar-gálát, úgyhogy az a fiatal hölgy a patikában nem fogja többet kérdezgetni, mi a nevem. Nagyon várom már a show-t.

Az gálát 2012. február 26-án tartják a Los Angeles-i Kodak Theatre-ben.

Összesen 7 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
lionheart
2011. november 13. 12:34
Hogyhogy nem zsidózik senki?
Hontalan
2011. november 12. 20:52
Őszintén: nem mindegy?
Honfi-fi
2011. november 11. 11:25
Egy rossz választás után, egy mégrosszabb következik. Stólh baci Andrást javaslom. Addigra pont kijön.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!