Életműdíjat kap Morgan Freeman

2011. november 10. 12:38

Életműdíjat kap a januári Golden Globe-gálán Morgan Freeman Oscar-díjas színész. Korábban Golden Globe-díjat nyert a Miss Daisy sofőrje című filmjéért.

2011. november 10. 12:38
A Hollywoodban akkreditált külföldi tudósítók szövetsége szerdán jelentette be, hogy Morgan Freemant tünteti ki a Cecil B. DeMille-díjjal. A 74 esztendős sztár a 69. Golden Globe (Arany Glóbusz) díjkiosztó ceremónián, január 15-én veheti át az elismerést Los Angelesben.
 
Freemant ötször jelölték Oscar-díjra, végül 2005-ben, a Millió dolláros bébi című filmben nyújtott epizódalakításáért kapta meg. Golden Globe-díjat nyert a Miss Daisy sofőrje című filmjéért.

Összesen 36 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
dehumanizer
2011. november 14. 09:04
Azért klikkeltem ide, hogy megnézzem, hol jön elő a niggerezés. Rögtön az elején, szép munka. :D
gary_cooper
2011. november 13. 21:17
Gratulálok Morgan Freeman-nek. Napjaink egyik legnagyobb színésze. Nincs olyan filmje, ami ne tetszett volna. Mindegyikben zseniálisat alakít, bármilyen szerepröl is van szó. Isten éltesse sokáig!
narmer
2011. november 13. 09:52
Néger vagy nigger, boxos vagy nigró, afroamerikai vagy feketebőrű, szerecsen, vagy nigga teljesen mindegy. Morgan Freeman a világ egyik legnagyobb színésze. Ha csak a Remény rabjaiban játszotta volna el az öreg négert, már azért megérdemelt volna mindenfajta díjat.
kardosdoktor
2011. november 11. 09:00
- Kedves utasaink, itt az Önök kapitánya beszél! Mivel erősen zuhanunk,ezt megállítandó már kidobáltunk minden nehezéket. Sajnos ez nem volt elég, úgyhogy utasaink közül kell megválnunk néhánytól. Hogy ne lehessen kivételezéssel vádolni bennünket, ábécé sorrendben szabadulunk meg a túlsúlytól. Jelentkezzenek tehát először az ´´A´´, mint Afro-amerikaiak! Természetesen senki sem mozdul... - Akkor jelentkezzenek a ´´B´´, mint barna bőrűek! Újból senki, csak a sorok közt egy kisgyerek mondja az apjának: - Te papa, nem kéne jelentkeznünk? Hiszen mi afro-amerikaiak is vagyunk, meg a bőrünk is barna! Mire az apja: - A pofádat befogod fiam, mi most itt NIGGEREK vagyunk, úgyhogy először a KÍNAIAK jönnek. Mire a hátsó sorból egy hang : -Ném kínáái! Sárgá! :)
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!