Életműdíjat kapott Zsigmond Vilmos

2011. november 14. 09:35

Az Oscar-díjas magyar operatőr a Los Angeles-i Magyar Filmfesztivált rendező Bunyik Entertainment elismerésében részesült szombaton. Zsigmond Vilmos kiemelte: mindig büszke volt magyarságára.

2011. november 14. 09:35

Zsigmond Vilmos Oscar-díjas magyar operatőr életműdíjat kapott a 11. Los Angeles-i Magyar Filmfesztivál alkalmából a Los Angeles-i magyar főkonzulátuson rendezett fogadáson szombaton. Bokor Balázs nagykövet, Los Angeles-i főkonzul megjegyezte: értékeink megőrzése során nagyon fontos figyelmet fordítani azokra a kimagaslóan fontos, magyar származású személyiségekre, akik magyarságuk megőrzését prioritásnak tartják. Zsigmond Vilmos kiemelte: mindig büszke volt magyarságára.

A 11. Los Angeles-i Magyar Filmfesztivál idei programja november 9-én kezdődött, bemutatták Elek Judit Visszatérés című, Rudolf Péter Üvegtigris 3 című filmjét, Havasi Balázs koncertfilmjét, és Káel Csaba Bánk bán operafilmjét is. A kilencnapos rendezvényen 24 játékfilm és 10 dokumentumfilm szerepel. Az esemény díszvendége Fazekas Sándor vidékfejlesztési miniszter volt.

Összesen 6 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
drieno
2011. november 15. 08:40
nagyon helyes, meg is érdemli http://www.hollywood.com/celebrity/197346/Vilmos_Zsigmond nem akármiket hagyott maga után... további jó munkát és sok sikert, örömet hozzá!
tevevanegypupu
2011. november 14. 13:47
Nagyszeru, remelem meg sok filmben lesz operator.
Honfi-fi
2011. november 14. 11:11
Gratulálok ! Miért van, hogy Zsigmond úr, 1000szer szimpatikusabb számomra, mint kollégája Koltai Lajos, aki itt osztja kéretlenül az eszét nekünk.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!