Nem lesz Aragorn a Hobbitban

2011. november 25. 12:35

A király ezúttal nem tér vissza: Ian McKellen, Orlando Bloom, Cate Blanchett és még Elijah Wood is Új-Zélandra utazott, hogy szerepeljenek Peter Jackson A Hobbit című alkotásában, ám Viggo Mortensen nem kerül bele a mesébe – írja a Cinematrix.

2011. november 25. 12:35

A Hobbit című, kétrészes filmben a Gyűrűk Ura számos karaterét láthatjuk majd viszont – írja a Cinematrix. Ian McKellen, Orlando Bloom, Cate Blanchett és még Elijah Wood is Új-Zélandra utazott, hogy újra Peter jackson rendező kamerái elé álljanak Középföldén.

Jackson és Guillermo Del Toro is úgy nyilatkozott korábban, hogy nagyon szeretnék, ha a Gyűrűk Ura egyik főszereplője szerepet kapna a hobbitos mesében. „Amikor a producerek felkértek, azt válaszoltam elvállalom a szerepet, ha Aragorn benne lesz a történetben, hiszen Tolkien eredeti Hobbitjában nem szerepel. Úgy gondoltam inkább eljátszom a szerepet, mint hogy valaki mást lássak a mozivásznon ebben a karakterben. Az esetet követően többé nem kerestek fel” árulta el Viggo Mortensen a Moviesnak.

„A Gyűrűk ura fontos része volt az életemnek, mindig hálás leszek, amiért olyan sok ajtót megnyitott előttem” – kommentálta a trilógiában Aragornt játszó Mortensen.

Összesen 0 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!