Huszonöt éve mutatták be Az operaház fantomját

2012. február 16. 10:54

Szerda este a budapesti Puskin moziban mutatták be Az operaház fantomja ősbemutatójának huszonötödik évfordulóján rendezett nagyszabású koncertről készült filmfelvételt. A rendezvényen a Madách Színház színészei is részt vettek.

2012. február 16. 10:54

Február 15-én, szerdán este a budapesti Puskin moziban mutatták be azt a filmfelvételt, ami Az operaház fantomja ősbemutatójának huszonötödik évfordulóján készült. A közös mozizáson részt vettek a színházi szakma képviselői, a darabot hazánkban játszó Madách Színház színészei, valamint a musical lelkes rajongói is.

Andrew Lloyd Webber Az Operaház fantomja című musicalének huszonötödik évfordulója előtti tisztelgésképp Cameron Mackintosh producer olyan egyedülálló és látványos előadást álmodott színpadra, amely szándékai szerint méltó megünneplése az alkalomnak. Hal Prince és Gillian Lynne eredeti színpadi műve inspirálta a darabot, amely a londoni Royal Albert Hall színpompás viktoriánus ragyogásában kelt életre több mint kétszáz szereplő és zenész, valamint további vendégszereplők részvételével. Ezt az előadást több kamerával filmre vitték, és már DVD-n is megtekinthető.

Összesen 0 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!