Az Új Színházzal viccelődött Malkovich

2012. március 27. 10:52

A Budapesti Tavaszi Fesztiválon vendégeskedő John Malkovich a Pokoli vígjáték című rendhagyó előadásába illesztett be egy rögtönzést. Jack Unterweger sorozatgyilkos figurájába bújva azt elemezte, miért nem tarthatta „könyvbemutató előadását” az Új Színházban – írja a Blikk.

2012. március 27. 10:52

Az Új Színház körül kialakult ellentmondásos hangulattal élcelődött vasárnap este John Malkovich, aki a Pokoli vígjáték című rendhagyó előadásába illesztett be egy rögtönzést, amelyben Jack Unterweger sorozatgyilkos figurájába bújva azt elemezte, miért nem tarthatta „könyvbemutató előadását” az Új Színházban – írja a Blikk. A színész a Vígszínházat Comedy Theaterként, míg az Új Színházat New Theaterként emlegette.

„Kérdeztem a kiadómat, miért nem mehetek az Új Színházba? Mert dekadens vagy. Ettől még mehetnék, de miért nem mehetek? Mert fondorlatos vagy. Jó, ettől még mehetnék, de miért nem mehetek? Mert külföldi vagy!” – viccelődött a Malkovich a 12 nőt bestiálisan legyilkoló Unterweger karakterében. A magyar nézők tapssal jutalmazták a rögtönzést. A Blikk szerint a színész bármely országban jár a Pokoli vígjátékkal, beilleszt egy a helyi viszonyokra reflektáló részletet.

Az előadás után a Vígszínház büféjében koccintott Malkovich a teátrum művészeivel és a meghívott kollégákkal. A Pokoli vígjáték című darabot végig angolul játszotta a Vígszínházban.

Összesen 13 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
buckafej
2012. április 04. 13:47
Malkovich nagyon agresszívan kampányolt Irak lerohanása érdekében. Egy kőkemény cionista. Véleménye tehát nem meglepő.
smogger
2012. április 03. 15:05
Te és a magyarság. Na hiszen.......
ciseaux
2012. március 27. 20:13
Nem értem, ki az aki nem engedi a Malkovichot az Új Színházba? Miért akar Malkovich az Új Színházba menni? Sőt, hogy került Malkovich Budapestre? Ő nem olvas újságot? A magyarok a legrasszistábbak szerte e nagy világban! Ja, mellékesen itt nem lövik le a rabbikat, meg nem lőnek le Laudereseket sem...Most olvasom a neten, milyen fegyverei voltak a Mohamed Merah-nak: Colt 45 (USA) 3db., UZI 9mm (Izrael) 1db., Pump Gun (hunter's) 12-20mm (USA) 1db., Sten II. 9mm (UK) 1db., Colt Python 10.2-15.3mm (USA) 1db. A szemét Al Kaidás rasszista szemitának még egy francia stukkerre sem tellett...Ja, a Malkovich...hol is tartok?
pipafa
2012. március 27. 20:12
Nem mondod ! Tényleg ? Akkor innen a Qnagy teheccség, meg a „művészi szabaccság ? Hogy ez a "nem szélsőséges" jobberkéim!-nek nem jutott eszükbe ! Rögtön elkezdhettek volna zsidózni.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!