Jane Fonda lesz Nancy Reagan

2012. március 27. 12:56

A demokrata, vietnami háború-ellenes aktivista, kétszeres Oscar-díjas Jane Fonda alakítja majd a konzervatív Nancy Reagant a The Butler című filmben, mely Eugene Allen komornyik történetét meséli el, aki több, mint három évtizeden át szolgálta az amerikai elnököket a Fehér Házban.

2012. március 27. 12:56

Lee Daniels tervezett filmje, a The Butler (A komornyik) Eugene Allen történetét meséli el, aki 1952-től 1986-ig szolgált a Fehér Házban. A film Wil Haygood Washington Postban megjelent riportja alapján készül, a forgatókönyvet Daniels Danny Strong segítségével írja. A főszerepet Forest Whitaker (Szellemkutya, Skócia utolsó királya), nejét pedig a talkshow-királynő, Oprah Winfrey (Bíborszín) alakítja majd – írja a Variety.

A Harry Truman és Ronald Reagan közötti időszakot felölelő alkotásban a komornyik fiát David Oyelowo alakítaná, Liam Neeson lesz állítólag Lyndon B. Johnson, John Cusack pedig Richard Nixon. A híresen demokrata elkötelezettségű, korábbi politikai aktivista Jane Fonda Nancy Reagant, a konzervatív Ronald Reagan feleségét játssza majd a filmes szaklap értesülései szerint.

Összesen 0 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!