A sötét lovag – Felemelkedés: fotók!

2012. április 13. 11:01

Erősödik a Christopher Nolan Batman-trilógiájának befejező részét övező hype. Most hat fotót mutattak meg az alkotók a filmből, melyekből kiderül: Anne Hathaway-nek jól áll a cicaruha, Bruce Wayne pedig The Gotham Times-t olvas. A sötét lovag – Felemelkedés július 26-án kerül a magyar mozikba.

2012. április 13. 11:01

Eközben az amerikaiak a Batman-trilógia első két részéhez hasonlóan „13 éves kor alatt nem ajánlott”-kategóriába sorolták Christopher Nolan filmjét. A korhatárbizottság most nem csak erőszakra hivatkozott: megemlítették a filmben szereplő „érzékiséget” is, melyet feltehetően a Macskanőt alakító Anne Hathaway-nek köszönhetünk.

A színésznő az Entertainment Weekly-nek elmesélte: rengeteget kellett edzenie, mert a rendező azt szereti, ha a színészei nem hagynak mindent a kaszkadőrökre. Hathaway egyébként a szerepre való felkészüléshez Hedy Lamarr- és Jean Harlow-filmeket nézett, mert ők voltak azok a hollywoodi ikonok, akik Macskanő figuráját ihlették. A sötét lovag – Felemelkedés július 26-án kerül a magyar mozikba. Íme a fotók:

 

Összesen 0 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!