Angry Birds: jön a sorozat és a film

2012. április 04. 10:26

Animációs rövidfilmsorozat készül az Angry Birds-játékból, méghozzá még az idei évben. Az alkotók ráadásul azt ígérik, a sorozat után elkezdik a filmváltozat előkészítését is: az egész estés, széles vásznú változat 2015-ben kerülhet forgalomba.

2012. április 04. 10:26

Az őrülten népszerű telefonos játékot alkotó finn Rovio cég animációs főnöke Cannes-ban belejelentette: animációs rövidfilmsorozat készül az Angry Birds-játékból, méghozzá még az idei évben – adta hírül a comment:com blog. Először 52 rövid epizódot készítenek el a szériából, amelyet „minden lehetséges platformon” bemutatnak majd. A siker garantált, hiszen ezidáig 700 millió Angry Birdsöt töltöttek le a különböző platformokon. Az alkotók azt ígérik, a sorozat után elkezdik a filmváltozat előkészítését is. Az egész estés, széles vásznú változat 2015-ben kerülhet forgalomba.

A Rovio tavaly vásárolt Helsinkiben egy animációs filmstúdiót, ahol a játékokon kívüli projekteken dolgoznak. A a cég feje szerint az Angry Birds film azonban nem csak abban fog kimerülni, hogy kövér madarakat lőnek ki csúszlikból, hogy aztán a részletesen kidolgozott malacok fején pattogjanak: „Az Angry Birds nem csak játék. Az elkövetkezőkben egyre kevesebb lesz benne a csúzlizásból, és mind több a szereplők kalandjaiból, sokféle és sok formában megjelenő játékból” – idézte a BBC.

Összesen 0 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!