Aronofsky megfilmesíti George Washington életét

2012. április 18. 13:13

Darren Aronofsky rendező előbb Noé történetét dolgozza fel, majd az Amerikai Egyesült Államok első elnökéről, George Washingtonról csinál filmet The General címmel. A film állítólag nem hagyományos életrajzi dráma lesz, hanem inkább a Nincs bocsánat című western stílusában készül majd.

2012. április 18. 13:13

Darren Aronofsky újabban nagyszabású élettörténetekhez nyúl: először Russell Crowe főszereplésével a bibliai Noé történetét dolgozza fel, majd az Amerikai Egyesült Államok első elnökéről, George Washingtonról csinál filmet The General címmel – tudta meg a Variety.

 
A Fekete hattyú és a Pankrátor rendezőjének új projektje állítólag nem hagyományos történelmi dráma lesz, hanem inkább a Nincs bocsánat című western stílusában készül majd. Adam Cooper és Bill Collage írták a film forgatókönyvét. A szerzők a Felvéve és a Hogyan lopjunk felhőkarcolót? című vígjátékok írásában működtek közre korábban. A Noé-filmet nem tudni, hogy rögtön követi-e majd a The General forgatása, mert Aronofsky az Anne Hathaway főszereplésével készülő, Get Happy című Judy Garland-filmet is szeretné megrendezni – írja az origo.

Összesen 0 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!