Emmy-díjat nyert egy Budapesti Fesztiválzenekarról szóló film

2012. április 05. 10:21

New York-i területi Emmy-díjat nyert a művészeti eseményekről szóló televíziós munkák között a Budapesti Fesztiválzenekart bemutató A Joyous Sound (Egy örömteli hang) című alkotás.

2012. április 05. 10:21

New York-i területi Emmy-díjat nyert a művészeti eseményekről szóló televíziós munkák között az A Joyous Sound (Egy örömteli hang) című alkotás. A Budapesti Fesztiválzenekar sajtóirodájának szerdai tájékoztatása szerint a Julie Cohen rendezte film a BFZ életéről, mindennapjairól, a próbákról, a koncertekre való felkészülésről, a lemezfelvételekről, a turnékról és a Lincoln Center-beli fellépéseikről számol be.
 
Az A Joyous Sound: Maestro Ivan Fischer and the Budapest Festival Orchestra című összeállítást, amely a New Yorkot és környékét lefedő Thirteen/WNET közszolgálati csatorna számára készült, a hosszabb lélegzetű művészeti műsorok kategóriájában díjazták a vasárnap éjjel tartott New York-i díjátadón.

Összesen 2 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Feyszáll
2012. április 10. 21:00
Julie Cohen Ivan Fischer Julie Cohen Sorsodnak kovácsa Júlia különszám – 41. kötet (2010.) Joannának elege van a férfiakból, és egy darabig hallani sem akar róluk. Egészen addig tartja is magát ehhez, míg a Nemzeti Galériában meg nem ismerkedik Brunóval. Mintha mágikus erő hajtaná a férfi karjába. Ám hamarosan rádöbben, hogy gyereket vár a gyakorlatilag vadidegen embertől… Tyúkregényiró hitsorsosné.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!