Tom Cruise lesz Van Helsing

2012. május 03. 13:56

A Universal stúdió az 1999-es A múmia című franchise és a 2004-es Van Helsing felélesztését tervezi. A Van Helsing új verziójában Hugh Jackman helyett Tom Cruise száll harcba a gonosz lényekkel.

2012. május 03. 13:56

A Universal stúdió a Pókember-filmek újrakezdésének mintájára tervezi az 1999-es A múmia című franchise és a 2004-es Van Helsing felélesztését – írja a Playlist blog intormációi alapján az Origo. A Van Helsing új verziójában Hugh Jackman helyett Tom Cruise fog megküzdeni a vámpírokkal és a többi gonosz teremtménnyel, ráadásul producerként is közreműködik majd a filmben.

A Universal mindkét projekt gyártásához az Alex Kurtzman-Roberto Orci forgatókönyvíró párost szerződtette, akik korábban olyan produkciókban vettek részt, mint a Transformers, a Mission: Impossible 3, valamint a gyengén sikerült Cowboyok és űrlények. A Van Helsing újraindítása már 2010-ben is felmerült, de akkor Guillermo del Toro elfoglaltsága miatt meghiúsult a terv. Jelenleg még nincs forgatókönyvírója és rendezője a filmnek.

Összesen 0 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!