Kamera Korrektúra Televíziós Fesztivál Veszprémben

2012. június 25. 11:05

A televíziós seregszemlék hagyományát eleveníti fel a Kamera Korrektúra fesztivál. A hétfőn kezdődő kétnapos veszprémi rendezvényen hazai és határon túli televíziós alkotások is szerepelnek.

2012. június 25. 11:05

A fesztivál mindkét napján a Városi Művelődési Központban tekinthetik meg az érdeklődők a Kamera Korrektúra televíziós seregszemle tíz kategóriájának három-három legjobb alkotását. A rendező Korrektúra Kft. a szakma képviselői mellett az érdeklődőket is színes programokkal várja: ma a Petőfi Színház kertje a veszprémi és környékbeli fellépőké, színpadra áll a Winner Versenytánc Egyesület, a Veszprémi Táncegyüttes, a Silverado zenekar és Sub Bass Monster.

A program közönségtalálkozókkal folytatódik, amelyek keretében a közmédia műsorainak népszerű szereplőivel, televíziósokkal és rádiósokkal, illetve vendégeikkel ismerkedhetnek meg a látogatók. A Városi Művelődési Központban a Titokszobák – elvarázsol a trükkmester! című program elemeit, például a szinkron- és animációs stúdiót próbálhatják ki a látogatók. Este a Petőfi Színházban Udvaros Dorottya, Básti Juli, Holecskó Orsolya, Für Anikó, Cserhalmi György, Nagy Péter, Szegezdi Róbert, Kálloy Molnár Péter, Hrutka Róbert és zenekarának közreműködésével látható a Születtem Magyarországon című Cseh Tamás-emlékelőadás.

Kedden közönségtalálkozókkal folytatódik a lakossági program, az ünnepélyes díjátadó pedig este lesz a Petőfi Színházban. Köszöntőt mond Szalai Annamária, a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság elnöke és Vitézy László Balázs Béla-díjas rendező, a fesztivál zsűrijének elnöke. A Színházkert szabadtéri színpadán este az idei év megasztárosai lépnek fel, majd nyilvános zenés-táncos parti zárja a rendezvénysorozatot.

Összesen 0 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!