Szelfiket tesz a címkére a mádi Szent Tamás Pincészet

2014. szeptember 01. 12:36

Magyarországon elsőként készít néhány szerencsés borrajongó számára saját szelfivel címkézett palackokat a mádi Szent Tamás Pincészet. A borfesztiválon kell fotózkodni, és mailben elküldeni a mádiaknak.

2014. szeptember 01. 12:36

A világ első szelfijét 1839-ben készítette el egy Robert Cornelius nevű amerikai férfi, aki a családi bolt udvarán ült magának modellt. A kor technikája miatt Corneliusnak nagyon hosszú ideig kellett ülnie a gép előtt, hogy a fénykép elkészüljön. De a rengeteg befektetett munkával sem érte el azt, hogy szelfije boros palackra kerüljön — az idei Budavári Borfesztiválra kilátogatóknak azonban pár perc alatt sikerülhet.

A 16-os standnál megtalálható Szent Tamás Pincészet e-mailben várja majd a rendezvényen készült szelfiket: egyedül, párban, baráti társasággal, teli pohárral vagy már üres palackkal. Minden beküldött képnek esélye van arra, hogy címkeként végezze. Ez azt jelenti, hogy a Mandiner.bor szerkesztője, Bukovics Martin hiába rohant le illusztrációt készíteni ehhez a cikkhez a pincébe, sajnos ezzel a szelfivel most nincs esélye.

Egy egész doboz saját címkés Mád-furminthoz jutni kétféleképpen is lehet: a budavári borfesztivál után a Szent Tamás Pincészet Facebook-oldalán közönségszavazás indul, a legtöbb szavazatot kapott három szelfi készítője hat-hat palackkal nyer belőle.

Az se féljen, akinek nincs elég szavazásra fogható ismerőse: szavazatoktól függetlenül a pincészet is kiválasztja kedvenc szelfijét, melynek beküldője a doboz saját címkés bor mellé egy kétfős vacsorameghívást is kap a mádi Gusteau étterembe.

Összesen 0 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!