Gandalf, Batman és Scooby Doo bemennek a kocsmába…

2015. szeptember 28. 11:13

Ez nem vicc: egészen elképesztő crossover-orgiával indult vasárnap a LEGO új játéka, a Dimensions. Homer Simpsontól Supermanig tulajdonképpen bármilyen variációban megpróbálhatjuk megmenteni a LEGO-univerzumot.

2015. szeptember 28. 11:13

A LEGO Dimensions története szerint Lord Vortech át akarja venni a hatalmat minden LEGO-dimenzióban, szerencsére azonban egy sor hős áll rendelkezésre, hogy ezt megakadályozzák: Batman, Gandalf, Homer Simpson, Scooby Doo, és gyakorlatilag majdnem mindenki, aki LEGO-dobozban is megjelent vagy meg fog jelenni a játékboltok polcain – leszámítva a Marvel- és a Star Wars- univerzumok hőseit.

A Wired írt róla, hogy a Traveller’s Tales stúdió LEGO Star Wars játékaiból hogyan vált önmagában is sikeres branddé a LEGO-videójátékok sora. A készítők egyike szerint az egyik legfontosabb dolog, hogy miközben az egész hivatalosnak tűnik, a LEGO-s felépítményből adódóan az egész mégis iszonyat vicces tud lenni.

Összesen 1 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
yanoo
2015. szeptember 28. 16:07
Egy orosz, egy amerikai, egy magyar, egy buzi , egy cigány, egy szkinhed meg egy migráns bemegy a kocsmába. Felnéz a csapos és azt mondja: - Mi ez? Valami vicc?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!