Ákos duplázik az Arénában

2015. november 17. 12:22

Ákos idéndecemberben duplakoncertet ad a Sportarénában. A kedden megjelenő DVD a tavalyi, dupla telt házas előadásnak a lenyomata, amelyhez ajándék DVD és CD is párosul.

2015. november 17. 12:22

Ákos idén év végén, december 16-án és 17-én duplakoncertet ad a Sportarénában. Ugyanezt tette tavaly is, 2014. december 12-én és 13-án lépett színpadra Ákos megújult zenekarával. A ma megjelenő DVD ennek a fantasztikus hangulatú, dupla telt házas előadásnak a lenyomata, amelyhez ajándék hanghordozó is párosul.

 
„Aki ott volt a 2014-es nagybulijaink valamelyikén, annak nem kell magyarázni: a DVD az eddigi legkomolyabb látványvilágú koncertünket örökíti meg. Izgalmas átdolgozások, fontos repertoárdarabok és ritkán játszott dalok egyaránt szerepeltek a műsorban. A látványhoz méltó a rögzítés minősége és a vágás is. A teljes koncertet tartalmazó  gazdag képanyag mellé a DVD mellékleteként két CD-n átnyújtjuk az érdeklődőknek az előadás hangját is” – nyilatkozta Ákos a kiadványról.
 
A DVD-n a dupla telt házas műsor teljes anyaga, valamint egy rejtett videó szerepel. A DVD mellékleteként a komplett hanganyag meghallgatható 2 CD-n. A kiadvány exkluzív digipack csomagolásban jelenik meg, nívós képanyaggal.

Összesen 0 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!