Budapest Borfesztivál lett a budaváriból

2016. január 05. 15:32

A Budavári vezetéknevű olvasóink számára van egy rossz hírünk: eddig simán mondhatták, hogy valójában róluk nevezték el az ország legnagyobb borfesztiválját, mostantól ez kicsit neccesebb lesz. Változik ugyanis a név.

2016. január 05. 15:32

Idén szeptember 8. és 11. között rendezik meg a Budaváriról Budapest Borfesztiválra átkeresztelt boros nagyrendezvényt, tehát csak négy napos lesz, a szerdai, korábban szakmaiként emlegetett nap kimarad, írta meg a Borászportál.

A döntéseknek számtalan oka van. „Idén számtalan meglepetéssel, újítással, változással készülünk a huszonötödik, jubileumi Borfesztivál kapcsán. Részben azért lesz idén egy nappal rövidebb a rendezvény, mert szeretnénk kicsit koncentrálni a programokat. Másik nyomós érvünk, hogy mindig megpróbáljuk a kiállító borászok kérését is figyelembe venni, akik sokszor mondták már, hogy nekik elég nagy költséget jelent az 5 nap, illetve szüret idején nem is szeretnek sokáig távol lenni a birtoktól” – mesélt a lapnak Oláh Rita, a fesztivál sajtósa.

Összesen 0 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!