A Flash rendezője visszalépett, az Aquamané gondolkozik

2016. május 02. 07:59

Pénteken Seth Grahame-Smith hagyta ott a Flash-filmet, szombaton pedig az Aquaman rendezőjéről James Wanről írták, hogy otthagyhatja az Aquamant. Grahame-Smith kreatív különbségekre hivatkozott, James Want pedig a Batman Superman ellen sikertelensége óta folyó huzavona viselte meg. Nem forog olyan jól a kerék a DC-nél, mint szeretnék.

2016. május 02. 07:59

Valami baj van a DC-nél: a Batman Superman ellen kritikai bukása után most a Flash és az Aquaman rendezője is otthagyta a saját filmjét. A Flash rendezője, Seth Grahame-Smith mindössze annyit nyilatkozott, hogy kreatív különbségek miatt hagyja ott a produkciót.

A Birth. Movies. Death. pedig arról ír, hogy az Aquaman rendezője, James Wan is a projekt elhagyásán gondolkozik, ő viszont első sorban a Batman Superman ellen utóhatásai miatt. A lap szerint Wan egyelőre megpróbálja eldönteni, hogy megéri-e neki a fejfájást ez az egész. 

Összesen 1 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Arivistus
2016. május 31. 23:16
.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!