Ezek a srácok belógtak a Star Wars írországi forgatására

2016. május 23. 14:47

Mondhatnánk, hogy vigyázat, spoilerek, de sok minden nem derül ki a fotókból, amelyet ez a pár srác töltött fel az Imgurra, miután belógtak a Star Wars nyolcadik részének írországi forgatási helyszínére. Mindenesetre a készítőknek mindenképpen szigorítaniuk kell a biztonságon.

2016. május 23. 14:47

Pár srác belógott a Star Wars írországi forgatására, és késíztett pár fotót – írja a Star Wars Underworld. Korábban is szivárogtak ki fotók a Star Wars nyolcadik epizódjának forgatásáról, de ezek főleg a levegőből készültek. Most konkrétan a helyszínről van pár kép. Mutatjuk:

Összesen 2 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Akitlosz
2016. május 24. 19:20
Mert van sok újság, amelyik az ilyen "srácok" akcióiból él. Akadtak már olyan srácok is, akik felmásztak a nagy piramis tetejére. Bizonyára fontos, hogy mi lesz a 8-ik részben, amikor már a 7-iket sem láttam. Ez már csak rókabőr nyúzás az első három film után.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!