Tudta? Fekete nők vitték az embert az űrbe

2016. augusztus 16. 12:51

Film készült a NASA elfeledett fekete női matematikusairól. A főszerepben Taraji P. Henson, Octavia Spencer és az énekesnő Janelle Monáe.

2016. augusztus 16. 12:51

Hogy matematikusok dolgoztak azon, hogy ember jusson Föld körüli pályára? Világos. Hogy volt köztük három fekete nő is? Kevésbé ismert tény. Róluk szól Theodore Melfi új filmje, amit jövő januárban mutatnak be a mozikban. A főszerepben Taraji P. Henson, Octavia Spencer és Janelle Monáe, akit eddig inkább énekesnőként ismerhetett meg a közönség, a geek közönség pedig leginkább azért, mert kiadott egy több részes sci-fi konceptlemezt. Itt van az elsőről egy dal:

Összesen 2 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
dysz71
2016. augusztus 21. 12:09
Tuti, hogy buzi is volt köztük, arról is lesz, sőt ha valamelyiket később nővé operálták akkor arról is. Amúgy 500 000 ember dolgozott be az űrprogramba, nagy részük el tudta volna cseszni, úgyhogy mind megérdemelne egy filmet.
don Fefinho
2016. augusztus 16. 19:00
na, nem hiába van ez a cikk a sci-fi részlegen :)
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!