Mégis lehet élőszereplős Star Wars-sorozat

2016. augusztus 05. 08:28

Az ABC csatorna képviselője, Channing Dungey szerint egyáltalán nem kizárt, hogy lesz élőszereplős Star Wars-sorozat, tárgyalnak is erről egy ideje a Lucasfilmmel. Korábban is volt szó arról, hogy lesz egy ilyen sorozat, ami a harmadik és a negyedik rész között játszódott volna, mint az idén érkező Zsivány Egyes, vagy a Star Wars: Lázadók animációs sorozat. Az ABC-re esetlegesen érkező produkcióról egyelőre nem tudni sokat.

2016. augusztus 05. 08:28

Még összejöhet az élőszereplős Star Wars-sorozat – írja a Deadline. Az ABC csatorna egyik fejesét, Channing Dungeyt kérdezték az ügyről, aki pozitívan nyilatkozott: „Rajongóként abszolót azt szeretném mondani, hogy igen. Beszélgettünk már, és beszélgetni is fogunk erről a Lucasfilmmel. Remek lenne kiterjeszteni a franchise-t” – mondta, amiből világos, hogy tulajdonképpen még semmi sem biztos a sorozattal kapcsoltban.

Korábban is volt szó élőszereplős Star Wars-sorozatról, Star Wars: Underworld címmel, amihez Lucas meg is írt száz résznyi (!) forgatókönyvet. Ez a harmadik és a negyedik rész között játszódott volna, ahogy a futó Star Wars: Lázadók animációs sorozat és a decemberben érkező spin-off film, a Zsivány Egyes.

Összesen 0 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!