Anne Hathaway az új Godzilla

2017. január 20. 12:14

A Colossal című filmben Anne Hathaway rájön, hogy mozdulataival irányítani tud egy hatalmas szörnyet Japánban.

2017. január 20. 12:14

Kissé szürreális alapfelvetéssel kezd a Colossal című film: Anne Hathaway rájön, hogy mozdulataival irányít egy kaijut, avagy egy Godzillához hasonló hatalmas szörnyet Japánban. Itt az előzetes.

Összesen 4 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
abcdef
2017. január 23. 15:02
Hollivúdban a siker kulcsa a szopás. Remélem, hogy Trump beszünteti a hollivúdi (fantasztikusan) tehetséges kreatívok extra adókedvezményeit és akkor talán Hollivúd is kevesebb szart fog termelni. (Egyebek között ezert is gágognak a hollivúdi színészek Trump ellen - producereik megbízásából, természetesen - mert félnek, hogy az elnök beszünteti a filmipar különleges adókedvezményeit.)
ichneumon
2017. január 21. 10:46
Kedves Anne, remélem olvasod ezt a kommentet. Valószínűleg nem tudsz magyarul, de lehet, hogy igen. Ha nem, akkor Google a barátod. Szóval annyit akarok csak kérdezni, hogy do you need mani so mács? Vagy csak én hittem, hogy ennél igényesebb vagy? Belegondolva az utóbbi filmjeid elég sz@arok voltak. További jó munkát kívánok Hollywoodban, amennyiben nem tervezel Kanadába emigrálni holnap. Szeretettel, Béla
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!