Nem élesztjük fel Carrie Fishert digitálisan

2017. január 14. 07:17

Alapesetben nem reagálunk rajongói spekulációkra, de most olyan hírek terjednek, melyekre válaszolnunk kell.

2017. január 14. 07:17
Lucasfilm

Alapesetben nem reagálunk rajongói spekulációkra, de most olyan hírek terjednek, melyekre válaszolnunk kell. Minden rajongót szeretnénk biztosítani, hogy a Lucasfilm nem tervezi digitálisan újraalkotni Leia hercegnő (vagy tábornok) szerepében Carrie Fishert.

Carrie Fisher a Lucasfilm-család tagja volt és lesz. Hercegnőnk, tábornokunk és ami a legfontosabb: barátunk volt. Még mindig fáj az elvesztése. Ápolni fogjuk emlékét és örökségét Leia hercegnőként, és meg fogjuk becsülni, amit a Star Warsnak adott.

Összesen 19 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
avmanster
2017. február 23. 14:59
szerintem ezt a Disney leánycég Lucasfilm nyilatkozta le. viszont nem kegyeleti okok vannak a háttérben szerintem, hanem csak annyi, hogy még nem tart ott a technológia, hogy hitelesen meg tudják csinálni.
avmanster
2017. február 23. 14:59
na ne röhögtess már! az nem számítógépes grafika.
avmanster
2017. február 23. 14:59
na ne röhögtess már! az nem számítógépes grafika.
tozo74
2017. január 16. 16:32
Korai is bármit mondani. Maradjunk annyiban, hogy azt mondták: JELENLEG, nem TERVEZIK... "korrekt" megfogalmazás Most egyelőre gyászolják (alapvetően nagyon helyesen) Ezt a nyilatkozatot most ki kellett adni, hogy lehetőleg kuss legyen a témában, aztán majd amikor 1-1,5 év múlva ténylegesen aktuális lesz a kérdés, akkor majd meglátják
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!