Jordán Adél a coming outjáról beszélt, majd leszögezte: Ennek az országnak nagyon alapos érzékenyítésre van szüksége (VIDEÓ)

2024. május 07. 19:15

A színésznő arról is panaszkodott, hogy akkor sem kapott Jászai-díjat, „amikor még politikailag könnyebben osztogatták a Katonának”.

2024. május 07. 19:15
null

Nyitókép: képernyőfotó / Klubrádió, Szavakon túl

Jordán Adél volt Kadarkai Endre vendége a Klubrádió Szavakon túl című műsorában, ahol többek között szóba kerültek a színésznő díjai is. Jordán Adél szerint ő valamiért nem kapott sok díjat, sem jelölést. Annak kapcsán, hogy nincs Jászai Mari-díja, úgy fogalmazott:

Pont megkaphattam volna, 

amikor még politikailag is könnyebben osztottak a Katonának ilyen díjakat, csak én elmentem szülni.”

Mint mondta: olyan időszakban ment el babázni, amikor éppen három főszerepet próbált egyszerre. „Akkor mondtam mindenkinek, hogy o-ó, mindenkitől elnézést kérek, én terhes vagyok” – tette hozzá.

Coming outjáról is vallott

A műsorban szóba került Jordán Adél coming outja is, amikor felvállalta kapcsolatát Székely Kriszta rendezővel. A színésznő ennek kapcsán úgy fogalmazott, hogy a hírt „mindenki a vérmérsékletéhez képest fogadta

A coming outom és a Jordán Adél előadásom után is nehezen viseltem a helyzetet, mert ezekkel a kommentekkel egyszerűen nem tudok mit kezdeni. 

Biztos vagyok benne, hogy az országnak nagyon alapos érzékenyítésre van szüksége, de nem én leszek az az ember, aki érzékenyít, mert nem bírom lelkileg”

– fejtette ki Kadarkainak.

Hozzátette: „Annyit mondanék szűkszavúan, hogy Andor fiam volt mindenki közül a legelfogadóbb, legnyitottabb, és a mai napig az. Nagyon féltett engem az anyukám és nagyon izgult. 

Volt, hogy mentőt kellett hívni, mert pánikrohama volt emiatt” 

Mint mondta: édesanyja eleinte azt hitte, hogy ez egy átmeneti állapot.

Nem azért, mert lány, hanem mert a családommal, gyerekemmel mi lesz. [...] Aztán a legvégén azt mondta Krisztának, jó, viszont esküdj meg, hogy mindig szeretni fogod Adélt, és nem hagyod el!” – magyarázta.

Ezt is ajánljuk a témában

 

 

Összesen 305 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-83
2024. május 19. 04:47
🍓 ️ ­­­I­g­­­a­z­i n­­­i­­­m­f­o­­­m­­á­n­­i­­á­k­­ 👉 𝐖­𝐖­𝐖­­­.­𝐗­­𝟏­­𝟖­­­.­­­𝐅­𝐔­­𝐍
Nemkellnév
2024. május 09. 17:31
Jordán Adél buzi? És?!
catalina11
2024. május 09. 15:02
Ennek az országnak nagyon alapos érzékenyítésre van szüksége" én például már az érzékenyítés szóra is érzékeny vagyok...
catalina11
2024. május 09. 14:59
Antifleto 2024. május 08. 06:39 Ha az amerikaiak nem találják fel a coming out műfaját, most nem lenne ez a probléma. De ott van még a me too, a pride, woke stb….köszönjük ezeket a fantasztikus találmányokat" Nem az amerikaiak találták ki ezeket, hanem az Amerikában működő zsidók, élükön a Frankfurti Iskolával. Aztán ezt filmesíti meg Hollywood, zenéli Bono, díjazza az Oscar, felügyeli Soros...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!