"A címlapoknak játszottak" - beleszállt önző focistáiba a Diósgyőr edzője

2024. április 07. 14:27

Nem kertelt a Kisvárda elleni hazai döntetlen után Vladimir Radenkovics. A szakember mellett a szurkolók is kiborultak.

2024. április 07. 14:27
null

 

Nincsenek kiesési gondjai, de nem brillírozik a DVTK labdarúgócsapata, amely újoncként a 7. helyen áll az NB I-ben. Hat fordulóval a bajnokság vége előtt 15 ponttal előzi meg a borsodi egylet a 11., már kieső pozícióban lévő Kisvárdát. Joggal várták el a szurkolók, hogy hazai pályán legyőzik a kedvenceik a szabolcsiakat, ám a szombati mérkőzés 1-1-re végződött. 

A Nemzeti Sport szerint mintegy 4400-an látogattak ki a találkozóra, ami nem éppen magas nézőszám Diósgyőrben, még akkor sem, ha nem a Ferencváros volt a vendég... A drukkerek a közösségi médiában sem kímélik a piros-fehéreket: „Először legyen játék, legyen akarat és legyen szív a csapatban. Ez tenné őket csapattá! Ha ez mind meglesz, akkor majd lesznek nézők is” – tapintott a lényegre az egyik hozzáaszóló. 

Nem rejtette véka alá a véleményét a februárban érkezett, a hirtelen menesztett Ifjabb Szergej Kuznyecovot váltó Vladimir Radenkovics. A szerb tréner keményen beleszállt a szerinte öncélúan játszó futballistáiba.

Ezt is ajánljuk a témában

„Csalódottak vagyunk, hiszen nyerni szerettünk volna. Mi győztes mentalitást szeretnénk képviselni, egy ilyen mérkőzésen meg kellene szereznünk a három pontot. 

Az első félidőben önzőnek találtam a játékosaimat, úgy éreztem, hogy néha az újságok címlapjain szeretnének szerepelni. 

Ha 16-20 méterről nem mindig kapura lőttünk volna, hanem keressük a passz lehetőségét, akkor megtaláltuk volna azokat a lehetőségeket, amelyekből több gólt is szerezhettünk volna. Nem voltunk eléggé energikusak a második játékrészben, keressük az okát. Tovább kell dolgoznunk, és akkor jöhetnek az eredmények” – fogalmazott Radenkovics az M4Sport kamerái előtt.

A Diósgyőr hét közben – szintén saját közönsége előtt – simán kiesett a Magyar Kupából a Ferencváros ellenében. Az NB I-ben legközelebb az MTK vendége lesz, a sűrű tabellán a 4-10. hely között bárhol végezhet.

Ezt is ajánljuk a témában

 

Összesen 12 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-76
2024. április 28. 00:13
🍓 ️ ­­A­­­ ­­d­­­ö­g­­ö­­­s­­­ ­l­á­­n­­­y­o­­­k­ ­­v­á­­r­n­a­­k­ ­r­­­á­­­d­ 👉 𝗪­𝗪­­𝗪­.­𝗖­𝗨­­𝗠𝟰­­.­𝗙­𝗨­­­𝗡
zakar zoltán béla
2024. április 07. 14:48
Hajrá PAKS! Hajrá Kecskemét! Hajrá MTK! A maikezdő "FRADIBAN" hány magyar van? Kettő!!!!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!