Kompromittáló felvétel került elő a Real-Bayern lengyel bírójáról (VIDEÓ)

2024. május 10. 12:13

A videó után Szymon Marciniak játékvezető alkalmassága erősen megkérdőjelezhető.

2024. május 10. 12:13

Nyitókép: Maria Jose Segovia/DeFodi Images via Getty Images

Ahogy arról a Mandiner beszámolt, szerdán a Real Madrid hazai pályán 2-1-re megverte a Bayern Müchent a Bajnokok Ligája elődöntőjének visszavágóján, így a Királyi Gárda 4-3-as összesítéssel jutott be a Londonban rendezendő fináléba, ahol a Borussia Dortmund lesz az ellenfele. 

A mérkőzés után hangos volt a sajtó, hogy megint a Real Madridot segítették a bírói ítéletek, a sok vitatható eset közül kiemelendő a bajorok 102. perces potenciális egyenlítő góljának megsemmisítése. A találkozót vezető Szymon Marciniak már az előtt belefújt a sípjába, leshelyzetet jelezve, mielőtt az asszisztens felemelte volna a zászlaját, így a VAR nem avatkozhatott közbe. A kikockázott felvételek azonban bizonyítják, hogy sem Mazraoui, sem Thomas Müller, aki odafejelte a labdát a gólszerző De Ligtnek, nem is állt lesen. 

A Zona Blaugrana nevű X-oldalon jelent meg az a videó, amelyben Marciniak egy évvel ezelőtt egy öltözőben beszélget valakivel, közben mellette látható a játékvezető neszeszere – olvasható az Indexen.

Igen, az a neszeszer, amin jól láthatóan egy Real Madrid címer van.

 

 

 

Összesen 20 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-83
2024. május 19. 04:46
🍓 ️ ­I­g­a­z­i n­i­­m­­­f­­­o­­m­­á­n­­i­­á­­­k­ 👉 𝐖­𝐖­𝐖­­.­­­𝐗­­𝟏­𝟖­.­­­𝐅­­𝐔­­­𝐍
Box Hill
2024. május 10. 17:05
Egyébként sem lehetett megengedni egy tökunalmas német-német döntőt.
lefty67
2024. május 10. 15:39
Egy ilyen tétmeccsen senki nem fúj le egy határesetet!!! Örökös eltiltás!!! Mindkét csapatot kedvelem egyébként...
röviden
2024. május 10. 14:07
Ha valóban előbb fütyült a bíró, mint hogy a partjelző jelzett volna, akkor egyértelmű, hogy belenyúlt a meccsbe. A bírók befolyásolása a Realtól se idegen, és ha valaki emlékszik Çakırra, aki sokáig szolgált a Realnak házibíróként, akkor a Marciniak elleni vád korántsem akkora képtelenség, mint az korábbi kommentek többsége állítja.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!