Nincs miről beszélni

2011. április 01. 11:57

Olyan emberek, akik elfogadják a szuper-szélsőséges anarchista Bandit nézeteit, azok ne számítsanak semmilyen megértésre.

2011. április 01. 11:57

„Olyan emberek, akik elfogadják a szuper-szélsőséges anarchista /a zöld csak jelmez/ Bandit nézeteit, azok ne számítsanak semmilyen megértésre. Számukra minden érték- ami összetartja a keresztyén középosztályt- elfogadhatatlan és egyértelmű, hogy ezt nem is érzik kirekesztőnek. Számukra a szibériai gulág-lágerek nem is léteztek és a kettős mércéjük- ami szerint a kommunizmus jó indulatú rossz, a nemzeti szocializmus pedig népirtó rendszer - evidencia, azonosságot nem látnak benne. A németek által megölt személyek áldozatok, a szovjetek által meggyilkoltak maguk is tehetnek sorsukról. Amig ezeken a nézeteiken nem változtatnak, nincs miről beszélni.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 12 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
lastres
2011. április 01. 14:10
Öregnek fogalma sincs, hogy Cohn-Benditnek mik a nézetei. Ezt hívják árnyékboxnak. Esetleg elolvashatná, mit mondott tegnap. Egy teljesen kommersz centrum-liberális mondóka volt arról, hogy fontos a sajtó szabadsága meg a demokrácia nem csak a többség uralma hanem a kisebbség védelme is, stb.
kaktusz
2011. április 01. 13:02
:D Mi lett itt? Mostantol Gyurcsany es segnyaloi tabora helyett kommenteloket lehet kommentalni ? Ez egy + a mandinernek, hogy Nem kell vegre Fletot s a kommereket olvasni :D
Merlin
2011. április 01. 12:48
A keresztyén-középosztályon kívül mások nincsenek ??? A gulágról stb. leírtakat CB mondta valahol ?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!