Meryl Streepnek drukkolok

2012. február 26. 23:28

Nagyon tetszik, hogy George Clooney be tudta bizonyítani, hogy nem egy sorozatokban játszó tévészínész.

2012. február 26. 23:28
Kulka János
NL Café

„Meryl Streepnek drukkolok, szerintem meg is fogja kapni az Oscart, A némafilmes főszereplőjének, Jean Duardinnak, vele olvastam egy nagyon szimpatikus interjút, és George Clooney-nak.

Nekem nagyon tetszik, hogy be tudta bizonyítani, hogy nem egy sorozatokban játszó tévészínész, hanem egy nagyon komoly, értékes színész, sőt, producer, aki képes arra, hogy kézbe vegye a sorsát, és komoly mondanivalóval bíró filmeket gyártson.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 8 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
jakatta
2012. március 06. 14:21
"Nekem nagyon tetszik, hogy be tudta bizonyítani, hogy nem egy sorozatokban játszó tévészínész, hanem egy nagyon komoly, értékes színész, sőt, producer, aki képes arra, hogy kézbe vegye a sorsát, és komoly mondanivalóval bíró filmeket gyártson.” - mondta dr. Mágenheim.
Soma
2012. március 06. 14:21
Clooney egy dandy. Mihez tett hozzá két mondatot a világ dolgaihoz? Egy celeb. Mint bármelyik felkapott "szín ész". Akikből színész lehetett volna, azok nem kellenek a celeb világnak. Meg kell nézni a 20. század végi, huszonegyedik század eleji filmeket. Semmilyen tartásuk sincs a sorozatszínészeknek. /Aki egy bugyuta semmiben részt vesz a pénzért, arra legyinteni lehet csak/. Olyan ez, mint a kurva-mustra, amit szépségversenynek hívnak.
Feyszáll
2012. március 06. 14:21
Alkonyattól pirkadatig.
Feyszáll
2012. március 06. 14:20
Lang Györgyi után nem csoda...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!