Teljesen kész vagyok

2012. február 26. 21:04

Öt film versenyez. Tehát az esélyem egy az öthöz.

2012. február 26. 21:04
Wim Wenders
Színház.hu

Ön szinte már az összes létező filmes díjat megkapta, a Buena Vista jelölésével pedig már Oscar-tapasztalata is van. Mennyire izgul a díj miatt? Vannak álmatlan éjszakái?


Eddig csak álmatlan napjaim. Igen kemény munka volt a Pina-t bemutatni és reklámozni az Egyesült Államokban. Szerintem életemben nem adtam még ennyi interjút, és nem vettem részt ennyi vetítésen, melyeket mindig beszélgetés követett. Rengeteg emberrel találkoztam.

Mennyire volt Önnek csalódást a Buena Vista?

Azért volt nagy a csalódás, mert mindenhol azt hallottuk, hogy a Buena Vista Social Club az abszolút favorit, és addig tényleg minden díjat besöpörtünk vele. Kezdtem elhinni, hogy meglesz. De most ez nincs.

Mennyi fogadáson és interjún kell résztvenni a gála előtt? Mennyire megerőltető ez a felhajtás?

Teljesen kész vagyok. Nem is a fogadások és az interjúk miatt, hanem az állandó, végtelennek tűnő utazástól, hajnali ötkor kelek, és csak éjfél után kerülök újra az ágyba. (...)

Mennyi esélyt ad Pina című dokumentumfilmjének?

Öt film versenyez. Tehát egy az öthöz.”
az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 4 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!