A Marslakók leköpte a valóságot

2012. március 09. 13:27

Ilyen az amikor a valóság beszivárog a fikcióba. Amikor az írók úgy játszanak hús-vér emberekkel, mint hülyegyerek, aki direkt a járdán hajt a GTA-ban.

2012. március 09. 13:27
szabóZ
comment:com

„Csak hát Damu Roland pere nagyon nem olyan mint Kiszel Tünde bugyimúzeumának megnyitó sajtótájékoztatója. Igen, be lehet tagelni, hogy bulvár, meg celeb, de ha felrobbanna a Nap, az is megkaphatná a csillag címkét, még sem hasonlít arra, amikor Tom Cruise részegen összeverekedik Paris Hiltonnal. Damu Roland pere ugyanis nem csak egy celebsztori, nem csak a Blikk címlapja, de egy nemi erőszakkal vádolt magyar állampolgár ügyének tárgyalása is.

Ha Palácsik Tímeát tényleg akarata ellenére kényszerítette Damu, akkor egy megerőszakolt nő legmegrázóbb emlékeivel szórakoztak a műsor készítői, ha pedig kiderül, hogy Damu ártatlan, akkor viccet csináltak egy ember meghurcolásából. És nem, ez nagyon nem olyan, mint a Blikk címlapjára pakolni a legszaftosabb részleteket, és még csak nem is olyan, mint táncolni a Parlamentben. Ez nem a tiszteletet követelő hatalmassággal szembeni tiszteletlenség, és nem is csak indiszkréció. Egyszerűen ízléstelen egy ilyen súlytalan, béna jelenet kedvéért a valóságot beemelni egy idióta fiktív fotós mindennapjaiba. Legalább fogná rendesen azt a kurva fényképezőgépet.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 1 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Szorgos Lajhár
2012. március 14. 12:08
A mérhetetlenül pocsék Marslakók az első hét reakciói alapján legfeljebb arra számíthat, hogy az ostoba történet és a minden kritikán aluli "színészi alakítások" miatt kialakul egy stabilnak tekinthető törzsközönsége, amelyik a mazochizmus egy enyhébb formáját választva horgonyoz le esténként a képernyő előtt. Tudjuk, hogy pénzért minden kapható - pozitív kritika is. A 2 milliárdból nem telt volna minimum néhány blogger megkenésére? A Jáksó-bagázs pedig vagy mérhetetlenül ostoba, ha azt képzelte, hogy ez a minősíthetetlen produktum tetszést fog aratni, vagy cinikus. Szerintem inkább mind a kettő.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!