Németország
21:002024. június 14.
Skócia
Magyarország
15:002024. június 15.
Svájc

Marslakók - pilot

2012. március 05. 05:23

Eleve ellenérzésekkel ültem le, hogy lecsekkoljam a legújabb magyar sorozatcsodát, s ehhez képest kellemeset csalódtam, no nem annyira hogy a harmadik részre is kíváncsi legyek, csak annyira hogy végig bírjam nézni.

2012. március 05. 05:23
Sáfrány Norbert
Filmsor

„Egyébként eleve ellenérzésekkel ültem le, hogy lecsekkoljam a legújabb magyar sorozatcsodát, s ehhez képest kellemeset csalódtam, no nem annyira hogy a harmadik részre is kíváncsi legyek, csak annyira hogy végig bírjam nézni.

A színészek (vagy inkább a színészek egy része) messze lekörözi(k) a Barátok Köztös bagázst, igaz egyikük nagyon kilógott sorból, csodák-csodája éppen a Barátok Köztből importált Marenec Fruzsina. A fürdőruha lehet jól áll neki a színészet nem.

Őt messze lekörözte például Mazányi Eszter - bár így utólag végiggondolva lehet csak annyi a rejtély kulcsa, hogy még Marenec hangjától kiráz a hideg, addig Mazányinak kifejezetten kellemes hangja van.

Elképzelni nem tudom, hogy ez a sorozat szappanopera érdekeljen bárkit is, s nem csupán azért, mert a jelenetek fele burleszk volt, hanem azért mert egyszerűen érdektelen az egész.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 4 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Antigoné
2012. március 05. 14:03
Vigyázzon az egészségére! Mindjárt felrobban. Nem éri meg semmin ennyire felhúzni magát. Üdv
JackHárpi
2012. március 05. 14:03
Basszátok meg a Jáksó és a többi szarfaszúnak adott milliárdokból az összes deviza hitelest meglehetett volna menteni!!! ...persze azok nem osztanak vissza a politikusoknak és rokonaiknak! Kurva világ Magyarország!
narmer
2012. március 05. 14:03
Amennyiben az oknyomozó riport úgy készül, hogy feltörjük az alany számítógépét,kilopjuk a telefonja címlistáját, lehallgatjuk a telefonjait ,a pizzafutár helyett mi visszük ki a pizzáját, hogy lefényképezhessük neglizsében, majd ezzel megzsaroljuk. Hogy egy szerkesztőség legfontosab embere a hacker,akkor Jáksónak fogalama nincs az újságírói etikáról, nyomokban sem.Ez a módszer semmivel sem különb gengszterizmus, mint az amit a főszereplő szeretne kideríteni. Ezért kár volt 2 milliárdot kihajítani az ablakon.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!