Bekerült a Marslakókba a közmédia vezére

2012. április 13. 09:24

Sikerült önmaguknak is lekeverni egy csattanós pofont, vagy legalábbis nehezen értelmezhető másként, ha egy közszolgálati sorozatba beleforgatják a közszolgálati média sajtótájékoztatóját.

2012. április 13. 09:24
Barb
comment:com

„Márpedig ez történt, a Marslakók riportere, Zamárdy Eszter a Thália Színházban berendezett Látvány Rádióstúdió átadásán interjúzott Bereményi Géza színházigazgatóval, miközben vágóképben a közmédia vezérigazgatója, Böröcz István és szóvivője, Cserháti Ágnes látható.

A fikció és a valóság mátrixa összeért az m1 logója alatt, a már eddig is csak paródiának tartott Marslakók a paródia paródiája lett, ez pedig már az a horizont, amiben tényleg csak marslakók utaznak. (Itt nézhető meg, a felejthetetlen jelenet kb. a 10. percnél kezdődik.)”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 3 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
narmer
2012. április 14. 10:34
Minek nézed, ha ennyire idegesít? Mellesleg nagy médiafogyasztóként azt sem tom hogy néz ki ez a Böröcz vagy Cserháti.
freehckr
2012. április 13. 11:56
Igen?! És?! Ennyi?! Most nem értem, konkrétan ebben mi a köpködni való...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!