A barátaim is utálnak, mert megöltem Sean Beant

2012. április 04. 13:19

Szerintem nem Joffrey a legnagyobb szemétláda a sorozatban: a fiatal kora miatt kihasználják azok, akik még nála is gonoszabbak.

2012. április 04. 13:19
Jack Gleeson
comment:com

Milyen érzés gonosz karaktert alakítani?

Hálás. Sok ismerősöm elcsodálkozik azon, milyen elvetemült tudok lenni a képernyőn, hiszen korábban egyáltalán nem ilyennek ismertek meg. Igaz, ha jobban megnézzük, szerintem nem Joffrey a legnagyobb szemétláda a sorozatban: a fiatal kora miatt kihasználják azok, akik még nála is gonoszabbak. És azért nem mindig a rosszindulata hajtja, hanem a becsvágy, hogy jobb legyen mindenki másnál. Ez persze nem menti fel a gaztettei alól.

Könnyebb becsajozni úgy, hogy egy népszerű sorozat sztárja vagy?

Most mondhatnám, hogy igen, de ez nem így van. Az életben nem vagyok ám olyan határozott és sármos, mint Joffrey. (...)

A Trónok harca előtt is szeretted a fantasy műfajt?

Nem különösebben. Persze, ismertem a Gyűrűk Urát, de nem olvastam túl sok regényt a témában. Képregényeket sem gyűjtöttem, csak néhányat olvastam, de miután bekerültem a Batman: Kezdődik!-be, elolvastam párat, és rájöttem, hogy ez egy nagyon látványos és élvezetes műfaj. Viszont onnantól, hogy már benne vagy egy ilyen geek projektben és ez a munkád, könnyű megszeretni a képregényeket és a fantasy regényeket is. George R. R. Martin könyveire például teljesen rákattantam.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 0 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!