Elég volt Bruce Willisből!

2012. július 10. 10:55

A kulturális gyarmatosítás most hoz 150 milliót. De vajon megéri-e ennyiért, hogy meghunyászkodjunk magyar voltunkban, megéri-e, hogy akár egy darabkát is elveszítsünk nemzeti önbecsülésünkből?

2012. július 10. 10:55
Munkáspárt
munkaspart.hu

A fővárosi önkormányzat 150 millió forintot kap azért, hogy Budapesten forgatják »A Good Day to Die Hard« című amerikai filmet. Eredetileg áprilistól júniusig tervezték, de most július közepén még javában folynak a forgatások. Ezekkel a forgatásokkal rendre hülyítik a magyarokat. Amikor az Evitát forgatták Banderas és Madonna részvételével, elhitették velünk, hogy büszkéknek kell lennünk. Budapestet amúgy Amerikában minden második amerikai összetéveszti Bukaresttel vagy Varsóval, mint látod, nem a név a lényeg, na de így az egész civilizált világ fel fogja ismerni a pesti utcákat. Nem ismerték fel.

Most 150 milliót adnak az amerikaiak, hogy két-három hónapon át teljes felfordulást idézhessenek elő a fővárosban. A film ráadásul nem is Budapesten játszódik, hanem valahol Oroszországban, és a harc az orosz maffiával folyik. A kulturális gyarmatosítás most hoz 150 milliót. De vajon megéri-e ennyiért, hogy meghunyászkodjunk magyar voltunkban, megéri-e, hogy akár egy darabkát is elveszítsünk nemzeti önbecsülésünkből? Egyébként is unjuk már a felfordulást, az útlezárásokat.

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 80 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Hajdú Sógor
2012. július 10. 23:51
”a harc az orosz maffiával folyik” Ez az igazi bajuk. A szovjet embertipust csak hódolat illeti, nem birálat.
picur3ka
2012. július 10. 23:06
Ennel atlatszobb rsszista gyulolkodo cikket nehez lett volna irni. Semmi baj nincs, annyi csak, hogy Bruce mondott egyszer valamit a zsidokrol. ennyi a cucc. A zsidoknal fajdalmasabb raszteorista hulyek nincsenek ez foldon.
narmer
2012. július 10. 22:52
Speciel Madonnát nem engedték be a Bazilikába, ott forgatták volna az esküvői jeleneteket.Ennyit a büszkeségről.
Erik a Narancs
2012. július 10. 17:22
Igazuk van. 150millio forint eleg keves...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!