Bagolyköpet

2013. március 25. 14:04

Ezt fogjátok fel végre, bagolyköpetgyártók: ez az erdő itt a miénk. És most töröljük le magunkról a kék festéket.

2013. március 25. 14:04
Bayer Zsolt
Bayer Zsolt
Magyar Hírlap

Christofer H. Smith republikánus képviselő, a Helsinki Bizottság társelnöke azt írta tegnap, hogy »méltánytalanok és kettős mércét alkalmaznak azok a bírálatok, amelyek a magyar kormányt érik a demokrácia és az emberi jogok helyzetével kapcsolatban«. S milyen címet ad ennek a hírnek idehaza a HVG? Ilyet: »Magyarországot ajnározza egy amerikai republikánus«. HVG: aljasság, bűn, undorító bagolyköpet.

S ha a magyar kormány kikéri magának a német közszolgálati televízió idiótáinak rajzfilmjét, miképpen számol be erről az Index? Így: »Kumin Ferenc kiborult egy rajzfilmen«. Index: aljasság, bűn, undorító bagolyköpet. De nem baj.

Látták Mel Gibson Apocalyptóját? (Ha nem, sürgősen pótolják! És ne feledjék azt sem, miképpen akarták kicsinálni Mel Gibsont a bagolyköpetesek!) Nos, van a filmben egy jelenet, amikor az áldozatra szánt, de menekülő Jaguár Mancs leugrik a vízesés tetejéről, majd partra úszva így kiált oda üldözőinek, miközben törli le magáról azt a nagyon jellegzetesen kék festéket, amellyel bekenik az áldozatra szántakat: »Én Jaguár Mancs vagyok! És ez az erdő itt az enyém! Itt vadászott már a nagyapám is, és itt fognak vadászni a gyermekeim is, ha én elmegyek!« Ezt fogjátok fel végre, bagolyköpetgyártók: ez az erdő itt a miénk. És most töröljük le magunkról a kék festéket. Világos?!”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 100 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Wazze
2013. március 25. 17:37
Bár plusszt adtam, mert igaz, de... Bayer elvtárs! Te meg a fajtád is bagolyköpet! (Fajtád= fidesz-komcsi)
Felebarát
2013. március 25. 17:07
kár hogy a republikános űáltal írt akármi, nem valódi, hanem összeollózott dolog, sajnos...
IgazságosIzomViktor
2013. március 25. 17:05
Ez a német rajzfilmdolog egy kicsit tényleg durva volt a németek részéről,ha valóban úgy hangzottak el a dolgok ahogy hallani(sajnos nem láttam,csak azt,ahogy "független"közszolgálati média előadta). A gyerekek agymosásával kapcsolatban viszont nem példátlan ez nálunk sem.Selmeczy Gabriellának egy tv műsorban volt egy hasonló benyögése,hogy aszongya:az ő gyereke még csak x éves,de már tudja ki az a Gyurcsány Ferenc.Úgyhogy a dologhoz ilyenek is hozzátartoznak azért,de ez persze nem menti fel a Német tvt,ha valóban úgy történtek a dolgok.
toportyántiszteletes.2
2013. március 25. 16:29
A Hírlap állatkertje vagy talál valami hülyét a kormány álláspontja mellett,vagy ha nem talál akkor leminősíti a hitelminősítőt is akit nemrég még ajnározott,ha mellettük szólott!Annyi memóriával díszelegnek,mint az akvárium aranyhala,HAHA!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!