Újra érdemes lesz figyelni a magyar politikát

2013. április 30. 14:59

Ezzel a két botránnyal (Laborc és trafik) és még inkább a rájuk érkezett politikai reakciókkal szimbolikusan is elkezdődött a választás előtti „utolsó év”.

2013. április 30. 14:59
Török Gábor
Facebook

„Ezzel a két botránnyal (Laborc és trafik) és még inkább a rájuk érkezett politikai reakciókkal szimbolikusan is elkezdődött a választás előtti »utolsó év«. Ne legyen illúziónk: nem csupán a politikusoknak, de - ahogy látszik itt is a kommentekben - a választók egy részének is csak az egyik létezik, csak az egyik elfogadhatatlan, csak az egyik botrányos. Pedig mindkettő az. De ami a legfontosabb: bár mostantól az ezekhez hasonló botrányok feltehetően hónapokra eluralják majd a közéletet, elszabadítják az indulatokat és zsigeri, érzelmi válaszokra késztetnek, érdemes lehet hűvös fejjel átgondolni, hogy pontosan miről szólnak, mit mutatnak meg, mit takarnak el és milyen politikai érdekeket szolgálnak. Magamnak is mondom: talán újra érdemes lesz figyelni és elemezni a magyar politikát.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 21 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
atila68
2013. április 30. 17:42
A Laborcot értem. De mi az a trafik?
Akitlosz
2013. április 30. 16:22
"Magamnak is mondom: talán újra érdemes lesz figyelni és elemezni a magyar politikát.”" Miért, hát a politológust nem ezért fizetik, nem ez a dolga? Vagy ilyenkor többet fizetnek érte, azért lesz érdemes?
Django
2013. április 30. 15:24
Hát a Portik ügyben ma 13 komment született a mandineren, trafik ügyben kb. 600. A kormánypárti politikusok és a média akarata ellenére inkább az utóbbi érdekli az embereket.
freehckr
2013. április 30. 15:19
Addig nyomják ezeket a botrányokat a posztszocialista pártok és politikusaik, amíg egyszer a hajuknál fogva lesznek „kielemezve” az égő házaikból...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!