Kínos vagy király a baseballsapka?

2013. július 08. 21:53

A baseballsapka megállíthatatlan terjedésének csak egyetlen dolog szab határt, hogy nagyon sok ember fején szörnyen mutat.

2013. július 08. 21:53
Ács Dani
444

„KIRÁLY

Már rég nem csak azok hordják, akik sportolnak vagy akik rajonganak egy amerikai sportklubért, és nem is kizárólag azok, akiket zavar, hogy szemükbe süt a nap. Baseballsapkát hordanak a legnagyobb rendezők, mint Spielberg vagy Spike Lee, a legsikeresebb színészek, Leonardo di Caprio, Ryan Gosling, a legmenőbb énekesnők Beyonce, Rihanna, végeláthatatlan a sor. Sőt Amerika elnökei is.

De mikor Barack Obama vagy New York egykori polgármestere, Rudy Giuliani felveszi a baseballsapkát, az nem azt jelenti, hogy épp gyárlátogatáson vannak, hanem, hogy ők is csak egyek a nép egyszerű gyermekei közül. És amikor a rapperek az Audemars Piguet óra és az Armani öltöny mellé fejükbe nyomják a sildest, az is arra próbál utalni, hogy ők azért még tudják, honnan jöttek. Szóval akármilyen klassz a baseballsapka, a valóságban eléggé proletár cucc.

KÍNOS

De kevésbé vonzó arcok fejére is rá van rohadva a legendás kiegészítő. Ott van Vujity Tvrtko, Michael Moore vagy Justin Bieber. A magyar rendőrök, a Magyar Gárda tagjai, a diszkóban kószáló dílerek és a biztonsági kamerák elől bujkáló bolti tolvajok ismertetőjegye is a sildes sapka.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 62 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
StG
2013. július 09. 09:27
Már csak azt kellene feltárni, hogy mit hordjon az ember ilyen szép tűző napos időben, hogy a kényes ízlésű közönség szemében ne tűnjön proletárnak?
Jason Bourne
2013. július 09. 08:16
Még deszkás-repper koromban 15-20 éve le nem rohadt a fejemről, volt vagy 10 satyóm. Buggyos gatya, kutyalánccal+kapucnis pulcsi jól passzolt hozzá. Ma már csak 1 bb sapkám van, csak bicajozáshoz meg túrázáshoz veszem fel.
Zsolt75
2013. július 09. 07:52
Az újságírás csimborasszója... Ez a 444 még divatlapnak is sz.r.
potyka
2013. július 09. 06:35
"A magyar rendőrök, a Magyar Gárda tagjai," Szerintem hordhatnának inkább szalmakalapot, fityisz hülyék pedig stílusosan lenin sapkát :DDDD Milyen egy hülye emberek vannak,:D már baseballsipka is csipi a szemüket :DDD
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!